""

Şeker İş Şubesinden Çengeloğlu’na ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 15:41

Şeker İş Şubesinden Çengeloğlu’na ziyaret

Yozgat Türk İş İl Temsilcisi Şeker İş Şube Başkanı Turgut Gözübüyük ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ta terör örgütü tarafından yapılan bombalı saldırıda şehit olan polisler ve yaralılar için Yozgat Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’nu makamında ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

Şeker İş Şubesinden Çengeloğlu’na ziyaret
Son Güncelleme :

16 Aralık 2016 - 7:00

Şube Başkanı Gözübüyük, polis ve güvenlik güçlerinin her zaman halkının gözbebeği olduğunu belirterek, “ Beşiktaşta meydana gelen bombalı terör saldırısında polis ve sivil vatandaşlarımız şehit olurken onlarca insanımız yaralanması bizleri derinden üzmüştür. Acımız üzüntümüz kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyüktür. Uzun bir süreden beri devletimizi, milletimizi ve küresel bir aktör olma hedefinden saptırmak, uzaklaştırmak ve uydu devlet haline getirmek için cepheli bir savaşa maruz kaldığımız gün gibi aşıkardır. Çok cepheli savaşa topyekûn mücadele vermek bir yükümlülük ve zorunluluktur. Emekçiler olarak, her zaman olduğu gibi bugünde devletimizi koruma ve yılmadan bezmeden büyük fedakarlıkla görev yapan polisimizi ve güvenlik güçlerimizi destekleme kararlılığımızı bir kez daha açıkça kamuoyu önünde ifade ediyoruz.”dedi.
Türk milleti olarak hedeflere boyun eğmeden yürüyeceklerini kaydeden Gözübüyük, “Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti olarak hedeflerimize doğru kararlı adımlarla yürürken boyun eğmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz ve vazgeçmeyeceğiz. Güçlü millet, güçlü devlet olmakta kararlıyız. Küresel güçlerin ve içerisindeki taşeronlarının ülkemizi istikrarsızlaştırmak için terör örgütlerini bir araç olarak kullandıklarının farkındayız oyuna gelmeyeceğiz. İdeolojisi amacı ne olursa olsun terörün her türlüsünü şiddetle lanetliyor, şehitlerimizin ailelerine yakınlarına başsağlığı diliyor, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.”diye konuştu. Yozgat Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’da ziyaretlerinden dolayı Gözübüyük ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.