""

Şekerler görücüye çıktı « Yeniufuk Gazetesi

19 Mart 2024 - 11:57

Şekerler görücüye çıktı

Ramazan Bayramı’nı yaklaşmasıyla birlikte bayram şekerleri de görücüye çıktı. Şeker fiyatlarında bazı lüks çikolata çeşitleri dışında artış olmadı.

Şekerler görücüye çıktı
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2021 - 14:25

Kasapoğlu Market Sahibi Mesut Aydın yaptığı açıklamada “Fiyatlarda da 13 TL ile 130 TL’ye kadar çikolata çeşitlerimiz var. Şekerlerin satış fiyatları da şu an için 23 TL olarak satışta. Kısıtlama olduğu için vatandaş biraz tedirgin. Önceki kadar talep yok ama yine de gelenek sürüyor ve vatandaş kendi evine şekeri alıyor. Vatandaşlar fiyatlardan da memnun. Düşük olsa dahi satış yapabildiğimiz için, biz de memnunuz satışlarımızdan. Önlem olarak da, yoğunluk olmayacak şekilde müşterilerimizi alıyoruz ve vatandaşlarımıza da bu konuda duyarlı davrandıkları için çok teşekkür ediyoruz. Herkes gibi biz de bu süreçte önlemimizi alıyoruz ve ürünlerimizi eldivensiz vermiyoruz. Vatandaş bu konularda biraz tedirgin ama biz önlemlerimizi alıyoruz” dedi. (Alpaslan Demir)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.