Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenlikler 2. gün etkinlikleri ile devam etti

Yozgat Bozok Üniversitesi’nin düzenlediği 14. Bahar Şenlikleri, ikinci gününde de 7’den 70’e herkes eğlendi.

Yozgat Bozok Üniversitesi’nin düzenlediği

Şenliklerin ikinci gününde sahneye çıkan Yozgat Bozok Halk Dansları ekibi, sergiledikleri etkileyici dans gösterileriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Salon, halk danslarının canlı performansıyla coşku doluydu.
Bahar şenliklerinin 2. Günün diğer bir etkinliği olan Bozok Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği iki perdelik uyarlama oyun olan “Kılıbık” oyunuydu. Her yaştan izleyiciye bol kahkaha yaşatan bu oyun, büyük takdir topladı. İzleciyiciler, Bozok Tiyatro Topluluğu’nun etkileyici performansını ayakta alkışladı.
Şenliklerin ikinci gününde son etkinliği olan Rock Modern Grup Vale sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarla öğrenciler ve çalışanları coşturan grup, konser boyunca enerjik performansıyla dikkat çekti. Öğrenciler, müzikle dans ederek eğlencenin doruğuna çıktı ve şenliklerin keyfini doyasıya yaşadı. / Haber Merkezi

Reklamı Geç