""

Şenliler: 8 yıldır rahmetli Muhsin Başkanın kanı yerde kaldı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:32

Şenliler: 8 yıldır rahmetli Muhsin Başkanın kanı yerde kaldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Rahmetli Muhsin (Yazıcıoğlu) Başkan’ın yaklaşık 8 yıldır kanının yerde kaldığını belirterek,”Devletin namusu demek olan adalet, Kahramanmaraş’ın Keş Dağlarında hala karlar altında kaldı. Bu mesele çözülmeden bizler de ona layık yol arkadaşları olamadığımızı itiraf etmek zorundayız” dedi.

Şenliler: 8 yıldır rahmetli Muhsin  Başkanın kanı yerde kaldı
Son Güncelleme :

19 Aralık 2017 - 7:00

BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Yozgat’ın Çekerek İlçesi’nde partisinin hafta sonu yapılan ilçe kongresine katıldı. Mevcut başkan Tahsin Ünal’ın güven tazelediği kongrenin divan başkanlığını yapan Yeminli Mali Müşavir Şenliler, burada Türkiye ve dünya gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Batı’nın ve özellikle ABD’nin soğuk savaş sonrasında, Sovyet Blokunun yıkılması ile gerçek yüzünü ortaya çıkardığını ve suni bir İslamofobi anlayışı yaratarak, İslam düşmanlığını körükleyen bir anlayışı hayata geçirdiğini ifade etti.
Şenliler, İslam’ın ilk kıblesi olan Kudüs’te yapılmak istenen oyunlara dikkat çektiği konuşmada, Batı’nın İslam düşmanlığı gerçeğine vurgu yaptı.
Batı ve özellikle ABD’nin soğuk savaş sonrasında, Sovyet blokunun yıkılması ile gerçek yüzünü ortaya çıkardığını ifade eden Şenliler, oluşturulan suni bir İslamofobi anlayışı ile Batı’nın İslam düşmanlığını körükleyen bir anlayış ve propagandanın hayata geçirildiğini belirtti.
Muhsin Yazıcıoğlu’nun emaneti olan BBP ve Alperen Ocakları’nın ülkenin teminatı olduğunu vurgulayan Şenliler, şehadet sürecinin bir kaza mı yoksa bir suikast mı olduğunun açığa çıkartılmasının her türlü siyasi tartışmanın üstünde olduğunu dile getirdi.
Siyasi iş birlik arayışlarının partinin temel değerlerinden, partinin temel siyasi felsefesinden taviz vermeye asla fırsat vermemesi gerektiğini söyleyen Şenliler; “Biz Ülkücü doğduk, Alperen olarak Türk-İslam ülküsünü yaşayarak bu günlere geldik. Amacımız fikrimizi iktidara taşımaktır. Bin yıllık Anadolu coğrafyasında bu milletin çaldığı maya tutmuştur. Düşmanların gayreti bizi asla bölemez” diye konuştu. Konuşmasının ardından Şenliler, ilçe başkanlığı görevinde güven tazeleyen Tahsin Ünal’ı tebrik etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.