""

Şenliler’den “Bir çocuk bir gocuk” kampanyasına destek « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:26

Şenliler’den “Bir çocuk bir gocuk” kampanyasına destek

Yozgat’ta bir grup gönüllü tarafından kısa bir süre önce başlatılan “Bir çocuk, bir gocuk üşümesin hiçbir çocuk” kampanyasına Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler de destek oldu, kampanya alanını ziyaret etti.

Şenliler’den “Bir çocuk bir gocuk” kampanyasına destek
Son Güncelleme :

21 Aralık 2017 - 7:00

BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, önceki gün “Bir çocuk bir gocuk üşümesin hiçbir çocuk” kampanyasının yürütüldüğü standı ziyaret ederek, projeye destek verdi. Proje gönüllülerinden Beste Gözde’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, projenin amacı anlatıldı.
Şenliler, bu tür projelerinin insanlık adına önemli olduğunu hatırlatarak, bu güne kadar çok sayıda projede yer aldığını belirtti.
Daha önce mazlum milletlerin desteklenmesi adına Alperen Ocakları ile koordineli olarak projeler yürüttüklerini aktaran Şenliler, Yozgat’ta soğuk kış gününde ihtiyaç sahibi çocukların kıyafet ihtiyacını karşılamak adına anlamlı bir projenin hayata geçirilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Şenliler, proje gönüllülerinin de önemli bir işe imza attıklarını belirterek; “Elbette ki devletimiz gücü mazlumun yanında olmaya, desteklenmesine kadir. Burada önemli olan insanımızın yardımseverlik duygusu etrafında bir araya gelmesidir. Bir çocuk bir gocuk, üşümesin hiçbir çocuk kampanyası ile bu başarılmış. Allah hayırlı, mübarek eylesin” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.