""

Şerefli: 15 Temmuz’da ülkemiz büyük bir faciadan döndü « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:27

Şerefli: 15 Temmuz’da ülkemiz büyük bir faciadan döndü

Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, 15 Temmuz FETÖ Darbe girişiminde ülkenin büyük bir felaketin eşiğinden döndüğünü söyledi.

Şerefli: 15 Temmuz’da ülkemiz büyük bir faciadan döndü
Son Güncelleme :

07 Temmuz 2017 - 7:00

15 Temmuzun asla unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması gerektiğini vurgulayan Sendika Başkanı Şerefli, “Ülke olarak geçtiğimiz 15 Temmuz’da faciadan dönüldü. Allah korusun FETÖ darbe girişimi başarılı olsaydı bugün Türkiye’nin ne hale geldiğini düşünmek bile insanların psikolojisini bozuyor. Bu kara günün tarihin sayfalarında hatırlanması ve unutulmaması için bizlerde sendika olarak etkinlikler düzenleyeceğiz ve yapılacak faaliyetlere de destek vereceğiz.”dedi.
15 TEMMUZ TÜRKİYE’NİN BEKASINA, GELECEĞİNE YÖNELİK İHANETİN ADIDIR
15 Temmuz’un Türkiye’nin bekasına, geleceğine yönelik ihanetin adı olduğunu vurgulayan Şerefli, “15 Temmuz’da vergilerimizle bizleri, vatanımızın korunması için alınan tankların, silahların ve uçakların namluları FETÖ’cü hainler tarafından milletimize çevrildiği o karanlık geceden aydınlık bir sabaha 241 şehit vererek uyandık.Yüzlerce de gazimiz var. Savaşta dahi saldırılmayan milletin meclisi (TBMM) kendi uçaklarımızla bombalanması kadar alçakça bir şeyle karşılaşmadık. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. O geceden itibaren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın son noktayı koyana kadar süren nöbetlerimize devam ettik. Bu yılda düzenlenecek anma etkinliklerine sendika olarak bütün üyelerimizle katılarak en ön saflarda yerimizi alacağız. Rabbim milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.