""

Şerefli: Ülkemizdeki demokratik kazanımları önemsiyor ve destekliyoruz « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:09

Şerefli: Ülkemizdeki demokratik kazanımları önemsiyor ve destekliyoruz

Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, Türkiye’de demokratik kazanımları önemsediklerini belirterek, bu kazanımların artarak devam etmesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Şerefli: Ülkemizdeki demokratik  kazanımları önemsiyor ve destekliyoruz
Son Güncelleme :

25 Eylül 2017 - 7:00

Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, İlçe Sendika temsilcileri ile düzenledikleri toplantıda bir araya geldi.
Eğitim Bir Sen’in Türkiye’nin en büyük ve en güçlü sendikası olduğunu vurgulayan Şerefli, “Biz Memur Sen ve Eğitim Bir Sen olarak büyük bir aileyiz. Sendikamızda zaman zaman bu tür toplantılar düzenleyerek, temsilcilerimizle üyelerimizle bir araya geliyor fikir alışverişinde bulunuyoruz. Demokrasilerde talep ve beklentileri en kolay şekilde gerçekleştirmenin yolu toplumda kamuoyu oluşturmaktır. Tenkit değil teklif, sorun değil çözüm odaklı girişimleriyle kazanımların da önünü açtı. Sendikamız, mazlumun ve mağdurun sesi, özgürlük ve özgür sendikacılığın adresi olmuştur. Kurumlardaki muhataplarımız, üyelerimizin sorunlarını en iyi bilen kurum temsilcilerimizdir. Hep birlikte eğitim kalitesinin artırılması, eğitim camiamızın istek ve taleplerinin karşılanması noktasında sendikamız aktif rol oynamıştır. Bu yönde dün olduğu gibi bundan sonrada aynı azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi.
Bugüne kadar elde edilen haklarda sendikal örgütlenmelerin büyük katkısı olduğunu vurgulayan Şerefli, “Türkiye’de demokratik kazanımları önemsiyoruz. Darbe dönemleri demokrasi sekteye uğratmak ve ülkeyi bataklığa sürüklemek için yapılmaktadır. Bu gibi dönemleri bir daha yaşamamak için uyanık olmamız gerekir. 15 Temmuz’ların bir daha yaşanmaması için elimizden gelen her şeyi yapmamız, iç ve dış güçlere işbirlikçilerine karşı, birlikte daha güçlü karşı koyabilmek için birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekir. Ayrıca yanı başımızda Irak ve Suriye’de ülkemiz üzerine oynanan ve oynanmak istenen oyunlara karşı da çok uyanık olmalıyız. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin yapmayı planladığı bağımsızlık referandumu, ülkemiz açısından son derece tehlikeli ve kabul edilir bir tarafı yoktur. Peşmerge başı Barzani’nin referandum çıkışı ve hayali hiçbir zaman gerçekleşmeyecektir. Kerkük Türktür ebediyen Türk kalacaktır. Bu konuda devlet büyüklerimiz, iktidarı, muhalefeti, 80 Milyon tek vücut olup, ülkemiz üzerinde oynanmak isteyen bu oyunu yine bozacağız.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.