""

Şerefli’den köy okullarına ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 01:25

Şerefli’den köy okullarına ziyaret

Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Bedrettin Dıvrak ile birlikte köy okulu ziyaretleri kapsamında Çadırardıç, Sarıfatma ve Musabeyli, köylerindeki okulları ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Şerefli’den köy okullarına ziyaret
Son Güncelleme :

22 Eylül 2021 - 18:36

Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, yaptığı açıklamada; her yıl olduğu gibi bu yılda il, ilçe ve köy okullarına ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.
Musabeyli, Sarıfatma ve Çadırardıç Köyü okullarında görevli meslektaşları ile bir araya geldiklerini belirten Şerefli, “ Merkez ve köylerimizde okul ziyaretlerini sürdürüyoruz. Ziyaretlerimizde sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Meslektaşlarımızın sorun ve taleplerine ilişkin istişarelerde bulunduk. Fırsat buldukça bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştiriyor meslektaşlarımızla bir arada olma imkanı buluyoruz. Bu vesile ile okul müdürlerimiz Mustafa Ocak, Muhammed Yusuf Akdoğan ve Necip Eskiciöz öğretmen arkadaşlarımıza sıcak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi. / Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.