""

Servis şoförleri bilgilendirildi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 15:48

Servis şoförleri bilgilendirildi

Akdağmadeni’nde lise eğitimi gören öğrencilerin taşımalı servisini yapan servis şoförleriyle bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Servis şoförleri bilgilendirildi
Son Güncelleme :

08 Aralık 2017 - 7:00

Akdağmadeni Öğretmenevi’nde yapılan toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan, servis şoförleriyle problemleri çözmek için bir araya geldiklerini söyledi. Ceylan,”Bundan sonra servisler denetlenecek ve hatalı olan arkadaşlara cezai işlem uygulanacak” dedi.
Şube Müdürü Ömer Özdemir ise öğrencilerin can güvenliğinin kendileri için her şeyden önemli olduğunu belirterek,”Çocukların güvenliği için araçlara takip cihazı takılacak ve bize bir şifre verilecek biz o şifreyle aracı cep telefonundan takip edeceğiz” şeklinde konuştu.
Toplantı okul müdürleri ve servis şoförlerinin öğrencilerin servise hangi saat aralığında binmeleri konusundaki görüş alışverişi ile sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.