""

Seyircilerimize hayal satmak istemiyorum « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 17:01

Seyircilerimize hayal satmak istemiyorum

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Feridun Dündar, katıldığı TV programında Yozgatspor’un çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Seyircilerimize hayal satmak istemiyorum
Son Güncelleme :

15 Eylül 2021 - 16:29

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Feridun Dündar, katıldığı TV programında Yozgatspor’un çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Yozgatspor 1959 FK bir haftadır antrenmanlarına devam ettiğini belirten Dündar, “Çekirdek kadro oluşturduk genç kattığımız oyuncular var yönetimimizin kattığı oyuncular var bu oyuncuların şuanda bir şablonumuz var genç bir kadro kurduk bütçemize göre bir kadro kurduk takviyelerimiz olacak görüştüğümüz tecrübeli oyuncu gruplarımız var antrenmanlarımız istediğimiz gibi gidiyor zor bir süreç bu süreci bir Yozgatlı olarak kabul ettim sıkıntılı bir durumdayız takım düşmüştür düşebilir de çıkmasını da bilir söylemek istediğim biz taşın altına elimizi koymadık gövdemizi koyduk geldik Yozgatspor’u zor günde her zaman yanındayız maddi bir beklentimiz yok yeter ki Yozgatspor ayakta kalsın düşüncesi ile bu görevi kabul ettim Kazım başkanımız bu görevi bize verdi beraber koordinesiyle çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
SEYİRCİLERİMİZE HAYAL SATMAK İSTEMİYORUM
Şampiyonluğa oynayacağız diye seyircilere hayal satmak istemediklerini dile getiren Dündar, “Kafamızda genç bir kadromuz var taraftarların beklentisi tabi ki olacak her zaman taraftarlarımız haklıdır bizim beklentilerimiz de var takımda şuanda elimizdeki mevcut kadroya göre Yozgatspor’u en iyi şekilde temsil edecek şekilde hazırlıyoruz kısmet olursa ben şampiyonluğa oynuyoruz diye kesinlikle o kelimeyi kullanmıyorum çünkü seyircilerimize hayal satmak istemiyorum iyi bir takım kuruyoruz genç bir oyuncu kuruyoruz zaman ne gösterecek bizi nereye götürür onu hep beraber göreceğiz. Taraftarlarımıza söylemek istediğim bizi desteklesinler birlik beraber olalım takımdan çok birlik beraberliğe ihtiyacımız var bu şehrin. Yozgatspor yeni düşmedi yeni çıkmadı Yozgatspor süper ligi gördü PTT ligi gördü bütün ligleri gördü yarında düşebilir ertesi yıllarda çıkabilir ama birlik beraberlikten yanayım ben buradan taraftarlarımıza o çağrıda bulunuyorum. Görüştüğüm taraftar grupları var gerçekten bu şehrin insanı takımına sahip çıkıyor şuanda bütün taraftar grubu Yozgatspor’u destekliyorlar Yozgatspor’un yanında olduklarını söylüyorlar benim en büyük temennim bağlayıcı olmak kenetlenip hep beraber tribünde beraber olmak taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
YILLARDIR PROFESYONEL FUTBOL OYNADIM
Yıllardır profesyonel futbol oynadığını ifade eden Dündar, 20 yıl profesyonel futbol oynadım bütün liglerde görev yaptım Trabzonspor kulübünün kadrosunda 2 yıl kaldım genç taraftarlar bunları bilmeyebilir 15 yıldır da teknik direktörlük yapıyorum bu bilgimi birikimini bu Yozgat’a vermek istiyorum Yozgat’tan kesinlikle maddi bir şey beklemiyorum benim bu şehirde büyüdüm ben bu şehirde o liglerde futbol oynadım bu şehrin takımında oralara gidip futbol oynadım o yüzden ahdi vefayı ödemek için geldim. Ben buraya teknik direktörlükten çok birleştirmek için halkımızı taraftarlarımızı tek yumruk olmak için elimden gelen fedakârlık yapmak gerekiyorsa onu yapmak için buradayım. Yozgat Valimizi Ziya Polat’ı ziyaret ettik bizi güzel karşıladı çok memnun oldu kulübümüze davet ettik geleceğini söyledi biz Valimizden veya belediye başkanımızdan sivil toplum örgütlerinden bir şey beklemiyoruz maddi bir şey için gitmedim beraber olalım tek yumruk olalım bizim yanımızda olursa zaten para gelecek taraftarlar bu takımı şampiyon edecek ne Feridun Dündar ne Kazım Arslan bu kulübü şampiyon edecek bu kulübün tek ilacı taraftar ve birlik beraberliktir” dedi. (Alpaslan Demir)

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19