""

SGK’nın prim borçlarında son ödeme tarihi 5 Eylül’e uzatıldı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 22:28

SGK’nın prim borçlarında son ödeme tarihi 5 Eylül’e uzatıldı

Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Bilal Keskin, Temmuz ayına ilişkin prim borçlarının ve yapılandırma taksitlerinin ödenmesi için son gün olan 31 Ağustos tarihinin Kurban Bayramı’na denk gelmesi nedeniyle 5 Eylül tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

SGK’nın prim borçlarında son  ödeme tarihi 5 Eylül’e uzatıldı
Son Güncelleme :

26 Ağustos 2017 - 7:00

Keskin, Temmuz ayına ilişkin prim borcu ve yapılandırma taksitinin 5 Eylül tarihine kadar ödenebileceğini ifade etti. Son gün olan 31 Ağustos tarihinin Kurban Bayramı arefesine denk geldiğini hatırlatan Keskin, “2017 yılının Temmuz ayına ilişkin prim borçlarının ve yapılandırma taksitlerinin son ödeme günü olan 31 Ağustos 2017 tarihinin Kurban Bayramı arifesine denk gelmesi ve yarım günlük mesai süresinin de idari tatil kabul edilmesi nedeniyle işverenlerimizin ve sigortalılarımızın olası mağduriyetlerini önlenmesi amacıyla son ödeme tarihi 2017/Temmuz ayına ilişkin prim ve diğer tüm Sosyal Güvenlik Kurumu alacaklarının son ödeme süresi 6111, 6736 ve 7020 sayılı Kanunlar kapsamında yapılandırılan borçlara ilişkin taksit ödemeleri de dahil olmak üzere 5 Eylül 2017 tarihi gün sonuna kadar uzatılmış olup, bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemeler yasal süresi içinde yapılmış sayılacaktır” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.