""

Sınav yoğunluğu kazaları da beraberinde getirdi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:02

Sınav yoğunluğu kazaları da beraberinde getirdi

Yozgat’ta bugün gerçekleştirilen Açık Öğretim sınavı nedeniyle Ankara-Yozgat karayolu üzerinde trafik yoğunluğu meydana geldi.

Sınav yoğunluğu kazaları  da beraberinde getirdi
Son Güncelleme :

28 Kasım 2016 - 7:00

Sınava yetişmek için oluşan araç yoğunluğu, kazaları da beraberinde getirdi. 4 otomobilin birbirine çarptığı trafik kazasında, bir otomobil ise bir anlık dikkatsizlikle kaldırıma çıktı.
Yozgat’ta bugün gerçekleştirilen açık öğretim sınavı sonucu trafikte yaşanan yoğunluk, istenmeyen kazaları da beraberinde getirdi. Ankara-Yozgat karayolu üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 araç birbirine girdi. Ankara-Yozgat karayolu üzerinde gerçekleşen diğer bir kazada ise aşırı hız yapan otomobil sürücüsü kaldırıma çıkarak durabildi. Kazalar sonucu ölen ya da yaralanan olmazken araçlarda ufak çaplı maddi hasar meydana geldi. Sınava yetişmek isteyen açık öğretim öğrencileri ise yoldan durdurdukları araçlarla sınava girecekleri okula gittiler.
Yaşanan kazalar nedeniyle trafikte uzun araç kuyruğu oluşurken olay yerine gelen emniyet ekipleri, trafik akışını sağlamak için yoğun çaba sarf ettiler.
KAZALARIN ARDI ARKASI KESİLMEDİ
Öte yandan açık öğretim sınavları öncesi ve sonrası Yozgat-Ankara karayolu üzerinde iki farklı kaza meydana geldi.
Yozgat’ta sabah saatlerinde gerçekleşen kazada 4 araç birbirine girerken bir araçta kaldırıma çıkmıştı. Gerçekleştirilen açık öğretim sınavı çıkışında ise trafik yoğunluğunu kaldıramayan Yozgat-Ankara karayolu üzerinde 3 araç birbirine girdi. Edinilen bilgiye göre 1 araç sürücüsünün hafif şekilde yaralandığı ve tedbir amaçlı Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. Diğer yandan ise araçlarda maddi hasarlar oluştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.