Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sırçalı Belediyesi’nde yüzler güldü

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şubesi ile Sırçalı Belediyesinde çalışan sendika üyesi işçileri kapsayan 3 yılık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şubesi ile Sırçalı Belediyesinde çalışan sendika

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şubesi ile Sırçalı Belediyesinde çalışan sendika üyesi işçileri kapsayan 3 yılık toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Sırçalı Belediyesinde yapılan toplu iş sözleşmesi imza törenine, Sırçalı Belediye Başkanı Ferit Koçyiğit, Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, işyeri sendika temsilcisi, Tamer Coşkun ve sendika üyesi işçiler katıldı.
Toplu iş sözleşmesi ücret zammı birinci yıl birinci altı ay sosyal haklar hariç yüzde 35, ikinci altı ay memur zammı ve enflasyon farkı, ikinci ve üçüncü yılda memur zammı ve enflasyon farkı oranında ücret zammı yapılacak. İşçilerin sosyal haklarına yüzde 60 – yüzde 70 oranlarında artış yapıldı.
Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, yaptığı açıklamada; ülkenin böylesi zorlu günler geçirdiği bir dönemde dayanışmanın önemli olduğunu söyledi.
Zararsız, “Sırçalı Belediye Başkanımız ile işçinin alıteri ve emeği üzerinde pazarlık yapmadan, emekçi kardeşlerimizin talepleri doğrultusunda güzel bir toplu iş sözleşmesi imzaladık. Sırçalı Belediye Başkanımız Ferit Koçyiğit, teklif taslağımızda ne yazılı ise onu kabul etmiştir. Belediye başkanımızın bu davranışı bizi ve tüm emekçi kardeşlerimizi çok mutlu etmiştir.
Başta Sırçalı Belediye Başkanımız Ferit Koçyiğit olmak üzere toplu iş sözleşmesinde emeği geçenlere, şahsım, yönetim kurulumuz ve emekçi kardeşlerimiz adına teşekkür ederim. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamıza, Sırçalı belediyesine ve tüm çalışanlara hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu. Alpaslan DEMİR

Reklamı Geç