""

Soğuk hava araç camlarını dondurdu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:58

Soğuk hava araç camlarını dondurdu

Yozgat’ta dün gece etkili olan soğuk hava gece hava sıcaklığının sıfırın altında 5 dereceye kadar düşmesi araçların camını buz tutturdu.

Soğuk hava araç  camlarını dondurdu
Son Güncelleme :

26 Ekim 2021 - 18:42

Yozgat’ta dün gece etkili olan soğuk hava gece hava sıcaklığının sıfırın altında 5 dereceye kadar düşmesi araçların camını buz tutturdu.

İlde etkili olan soğuk hava sonrası kırağı oluştu. Termometrelerin özellikle gece ve sabah erken saatlerde eksi 3 dereceye kadar düştüğü kentte, araç camları buz tuttu. Sabah araçları ile işe gidecek vatandaşlar önce buz tutan araçlarının camlarını temizledikten sonra yola koyuldu.
Soğuk havanın etkisini hissettirmeye başladığını belirten Kadir Yılmaz, “Yozgat’ta hava birden soğudu. Gündüz pek bir şey yoktu fakat gece ayaz ve don araçların camını buz tutturdu. Sabah kalktık, araçların camları buz tutmuş kazıyıp işimize gideceğiz. Kışta yavaş yavaş kendini gösterdi.” dedi.
Bir diğer araç sahibi de benzer ifadeler kullanarak şöyle konuştu: “İşe gideceğiz, geceleri çok soğuk olduğu için araçlarımızın camına hep kırağı düşüyor, buz tutuyor. Sabah soğukta kalkıp bir de araçlarımızın camlarını temizlemekle uğraşıyoruz. Yozgat’a artık kış geldi”/ Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.