""

Şöhret’ten kongre açıklaması « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 17:46

Şöhret’ten kongre açıklaması

Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü başkanlığına adaylığını açıklayan Hakan Hamza Şöhret sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Yozgatspor üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Şöhret’ten kongre açıklaması
Son Güncelleme :

07 Eylül 2021 - 18:38

Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü başkanlığına adaylığını açıklayan Hakan Hamza Şöhret sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Yozgatspor üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Şöhret yaptığı açıklamada “ Bugün üyesi olduğum şahsileştirilmiş Yozgat Spor kongresinin 2. turunda Yozgat Belediyesine ait olan tesislerindeki kongresine katıldım 20-25 kişinin hazır bulunduğu Yozgat Spor bayrağının bile olmadığı kongrede zaten her şey planlanmıştı. İşgal devam edecekti şahsım olarak söz hakkı alıp Yozgat Sporun 117 kişiden hatta orada bulan 20-25 kişiden ibaret olmadığını dile getirdim.

Yozgatlının Yozgat Sporu sahiplenemediğini yönetimin değişmesi ve şehre takımın empoze edilmesi gerektiğini ilettim.

Ben dahil herkesin istifa etmesi gerektiğini devlet büyüklerimizle, halkımızla, arma sevdalılarıyla beraber yeni bir sayfayla şehrimizin dışa açılan en önemli kollarının başında olan Yozgat’ımızın takımını oluşturma teklifim kabul görmemiştir.

Bir kez daha gördüm ki kimsenin umurunda Yozgat’ta değil sporu değil geleceği de değil şahsi menfaatlere esir düşmüş koca bir memleket kandırılmaya aldatılmaya kullanılmaya mahkum bırakılmış. Ben orda hazır bulunan üyelerin huzurunda söylediğim gibi bu vebalin günahın üyesi olamayacağım adaletsizliğin olduğu yerde benim olmam mümkün değildir. Bugün itibariyle bu işgale müdahale etmeyene de, işgale ortak olana da, işgal edene de Yozgat’ lı olarak hakkımı helal etmiyorum vebali günahı üzerlerine olsun diyorum ve üyelikten istifa ediyorum tüm kamuoyuna ve Yozgat Spor taraftarlarına saygı ve selamlarımla….

Bu süreçte bizimle beraber olan ve manevi desteklerini bize devamlı hissettiren koca yürekli, memleket sevdalısı herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum bu bir veda değil sabırdır elbet bir gün Allah’ın adaletine inanmamaktan vazgeçmeyeceğiz.!” İfadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19