""

SORGED’den kanser farkındalığı sunumu « Yeniufuk Gazetesi

4 Temmuz 2024 - 00:45

SORGED’den kanser farkındalığı sunumu

Sorgun Gençler Derneği, gençleri ve toplumu kanser konusunda bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirdikleri sunumda, farkındalığı artırmak için çeşitli etkinlikler düzenledi ve katılımcılara bez çanta hediye etti.

SORGED’den kanser farkındalığı sunumu
Son Güncelleme :

01 Temmuz 2024 - 18:01

Sorgun Gençlik Derneği üyeleri, toplumu kanser konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla gerçekleştirdikleri etkinlikte, kanserin genetik yapısı ve korunma yolları hakkında önemli bilgiler sundu. Etkinliğe katılanlar, kanser hakkında sorular sorarak farkındalıklarını artırdı.
Sunum sırasında, kanserin genetik faktörleri ve korunma yolları hakkında detaylı bilgiler verildi. Dernek üyeleri, gençlere ve katılımcılara kurdele renklerinin anlamlarını anlatarak kanser türleri hakkında bilinç oluşturdu. Katılımcılar, kanserin genetik olup olmadığı ve korunma yolları hakkında sorular sorarak, konuyla ilgili bilgi edindiler.
Dernek, katılımcılara kanser farkındalığını artırmak amacıyla bez çanta hediye etti. Bu küçük anlamlı hediye ile katılımcıların motivasyonunun artırılması hedeflendi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.