""

Sorgun Belediyesi’nden Gençlik Festivali « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:12

Sorgun Belediyesi’nden Gençlik Festivali

Kültür ve Turizm Bakanlığının GENÇDES programı kapsamında düzenlemiş olduğu Gençlik Festivali’ne bu yıl Sorgun Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Sorgun Belediyesi’nden  Gençlik Festivali
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2017 - 7:00

Birbirinden güzel geleneksel gösterileri ve eğlenceli yarışmaları Sorgunlularla buluşturacak olan festivalin özellikle gençler tarafından izlenmesi gerektiğini ifade eden Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek,”Bu festivali Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla gerçekleştiriyoruz, bizim kültürümüzde yer edinmiş bize özgü eğlence biçimleri olan tarihimizde büyük önemi olan Hacivat ve Karagöz, Orta Oyunu gibi bizim değer yargılarımızla özdeşleşen bu oyunların gelecek nesillere aktarılması adına çok önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Gençlerimizin de gerekli ilgiyi göstereceğine inanıyorum. Bir milletin geleceği geçmişinde saklıdır ve değerlerimizi korumak adına bu tür projeleri de elimizden geldiğince desteklemeye devam edeceğiz. GENÇDES Gençlik Festivali 28 Temmuz Cuma akşamı belediye meydanında düzenlenecek, halkımızın özellikle gençlerimizin katılmasını bekliyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.