""

Sorgun Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’de « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:16

Sorgun Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’de

Sorgun Belediyespor, Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi Play-Off Grubu’nun son haftasında evinde oynadığı maçta İl Özel İdarespor’u 1-0 yenerek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi.

Sorgun Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’de
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2024 - 17:48

Sezon başında şampiyonluk hedefiyle yola çıkan sarı-siyahlı ekip, normal sezonda A Grubu’nu lider olarak tamamlayarak play-off grubuna katılmaya hak kazandı.
Play-off grubunda Yozgatspor 1959 FK, Yozgat İl Özel İdarespor ve Boğazlıyan Belediyesi Sağlıkspor ile mücadele eden Sorgun Belediyespor, güçlü rakiplerini geride bırakarak topladığı 15 puanla Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi’nin şampiyonu oldu.
Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta yer alan Yozgat Belediyesi Bozokspor’un şampiyon olup Üçüncü Lig’e yükselmesiyle birlikte, Sorgun Belediyespor da direkt olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselme hakkı kazandı./Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19