""

Sorgun Belediyespor’a 3 oyuncu transfer edilecek « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:43

Sorgun Belediyespor’a 3 oyuncu transfer edilecek

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig 3 grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor ligin ilk yarısını 17 puanla ikinci sırada tamamladı. Sarı-siyahlı takım ligi verilen arayı iyi değerlendirip ikinci yarıda çıkışını sürdürmek istiyor.

Sorgun Belediyespor’a 3 oyuncu transfer edilecek
Son Güncelleme :

21 Aralık 2017 - 7:00

Antrenör Soner Arslan, ligi üç hafta ara verildiğini söyledi.
Arslan, Sungurlu Belediyespor mağlubiyetini nazar boncuğu olarak değerlendirdiklerini belirtti. Üç oyuncu ile yolları ayıracaklarını dile getiren Arslan, oyunculara 10 gün izin verdiğini ifade etti.
Arslan, “Oyunculara verilen izin sonrasında takım Sorgun’da toplanacak. Devre arasını kampını da Sorgun’da geçireceğiz. Kamp için başka illere gitmeyi düşünmüyoruz. Ama çamlıkta bir haftalık bir kamp yapmayı planlıyoruz” dedi.
Üç oyuncu ile yollarını ayıracaklarını kaydeden Soner Arslan, “Kadro da rotasyona gideceğiz. Performansını düşük gördüğümüz iki, üç tane oyuncu ile yolları ayırıp daha üst düzey voleybolcu transfer etmeyi düşünüyoruz” dedi.
İkinci yarının ilk maçında Çorum Belediyespor ile karşılaşacaklarını aktaran Soner Arslan, “Çorum Belediyespor kadrosunu güçlendirdi. Daha zengin bir kadro var şuan ellerinde. Onların hedefi biziz, bizim de hedefimiz onlar. İkinci devrenin ilk maçını alırsak çok daha rahat olacağız” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.