""

Sorgun Belediyespor’dan farklı skor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:56

Sorgun Belediyespor’dan farklı skor

Yozgat Birinci Amatör Kümede şampiyonluğun en güçlü adayı Sorgun Belediyespor haftasonu deplasmanda karşılaştığı Boğazlıyan Sağlıkspor’u 11-0 gibi çok farklı bir skorla yendi.

Sorgun Belediyespor’dan farklı skor
Son Güncelleme :

18 Ekim 2017 - 7:00

Boğazlıyan İlçe Stadı’nda oynanan maça Sorgun Beledispor hızlı başladı ve maç boyunca rakip takımı kendi ceza sahasına bile sokmadı.
Maçın hemen 4. Dakikasında Tayyar aldığı topu altı pas içerisindeki Serdar’a aktardı, Serdar bu topu iyi kullanamadı ve auta attı.
6. Dakikada Bayram ceza sahası ön çizgisi üzerinde pasını Serdar Döndü’ye aktardı, bu oyuncunun vuruşunda top auta gitti.
7. Dakikada Bayram aldığı topla defansın arkasına sarktı, müsait durumdaki Serdar Güleşçe’yi gördü, Serdar’da düzgün bir vuruşla takımının ilk golünü kaydetti.
8. Dakikada gelişen Sorgun Belediyespor atağında Kaptan Tayyar altı pas içerisindeki Bayram’ı gördü, onun vuruşunda kaleci topa hakim oldu.
10. Dakikada defansın arasına atılan topa Bayram sahip oldu, Kaleci ile bir anda karşı karşıya kaldı ve vuruşunda top filelerle kucaklaştı 0-2
12. Dakikada Tayyar ceza sahası içerisindeki Bayram’a güzel bir pas attı, Bayram’da kendisine gelen bu topu iyi değerlendirdi ve takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü attı. 0-3
15. Dakikada yeni kaptan Tayyar, bu kez ceza sahası içerisindeki eski kaptan Serdar’a bir top çıkardı, onun vuruşunda kaleci topa sahip oldu.
22. Dakikada Yücel defansta hakim olduğu topla hareketlendi, sol kanattaki Tayyar’a topu çıkardı, Tayyar’ın vuruşunda top yan filelerde kaldı.
24. Dakikada Fırat topla ceza sahasına hareketlendi ve ceza sahasına girer girmez şutunu attı, top Sağlıkspor kalecisinde kaldı.
28. Dakikada bu kez eski kaptan Serdar, yeni kaptan Tayyar’ı gördü onun şutunda kaleci bir kez daha topa sahip oldu.
33. Dakikada ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Bayram’ın şutunda top üstten auta gitti.
45+1. Dakikada Sorgun Belediyespor rakip ceza sahası ön çizgisi üzerinden serbest atış kazandı. Atışı Serdar kullandı, kaleye süzülen topu kaleci son anda yumruklayarak kornere attı.
45+2 de Serdar ceza sahasına ortaladı, Tayyar topla buluştu, ancak attığı şut kalecide kaldı.
Oyunun ikinci yarısına da hız giren taraf Sorgun Belediyespor oldu. Maçta dakikalar 48’i gösterirken Bayram çok müsait bir durumda kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu kaleciye teslim etti.
49. Dakikada serder’ın pasında topla buluşan Bayram, bu kez affetmedi ve topu filelere göndererek skoru 4-0’a taşıdı.
52. Dakikada Bayram ceza sahası içerisinde bir kez daha topla buluştu, şutu yandan auta gitti.
55. Dakikada Tayyar aldığı topla ceza sahasına hareketlendi.
Defans oyuncularını çalımlarla geçtikten sonra müsait durumdaki Serdar’ı gördü, onun plase vuruşunda top filelerle kucaklaştı. 0-5
56. Dakikada Serdar ikinci yarıda oyuna giren Muhammet’i gördü. Muhammet bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak attığı şut kalecinin ellerinde kaldı.
59. Dakikada günün başarılı ismi Bayram sağ kanattan aldığı topla ceza sahasına girdi, kalecinin yanından topu filelere göndererek kendisinin 4. Takımının 6. Golünü kaydetti.
67.Dakikada Kaptan Tayyar topla ceza sahasına girdi, önündeki defans oyuncularını bir sağa, bir sola yatırdı, kaleyi görür görmez şutunu attı, ancak meşin yuvarlak kalecide kaldı.
64. Dakikada Serdar sağ kanattan ceza sahasına ortaladı, defanstan ileri çıkan Yunus’un kafası önce direğe çarptı, sonra filelere gitti 0-7
65. Dakikada Serdar bir kez daha topu filelere göndererek kendisinin 3. Golünü atıp skoru 0-8’e getirdi.
68. Dakikada ceza sahası çizgisinden kazanılan serbest vuruşu bu kez Tayyar kullandı, top az farkla auta gitti.
74. Dakikada ceza sahasına doldurulan topa Samet vurdu, top auta gitti.
76. Dakikada kazanılan korner atışını Serdar kullandı, Yunus bu topa kafayı vurdu, top üstten auta gitti.
77. Dakikada Tayyar uzaktan şansını denedi, attığı şut üst direğe çarparak auta gitti.
79. Dakikada Bayram ceza sahasına girdi, boş durumdaki Samet’e pasını aktardı, onun şutunda top filelere gitti 0-9
81. Dakikada Muhammet aldığı topla tüm defans oyuncularını çalımlarla geçtikten sonra kaleci ile karşı karşıya kaldı, şutunda kaleci golü önledi.
83. Dakikada Bayram ceza sahası içerisinde topla buluştu ve kendisinin 5. Takımının 10. Golünü attı.
90. Dakikada Serdar ortaladı, Muhammet dokundu ve maçın skorunu ilan etti. 0-11
Bu golle Sorgun Belediyespor iki maçta kazandığı 6 puan ve attığı 20 golle liderliğe yükseldi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19