""

SORGUN GENÇ VE TECRÜBELİ BAŞKANA EMANET « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:56

SORGUN GENÇ VE TECRÜBELİ BAŞKANA EMANET

SORGUN GENÇ VE TECRÜBELİ BAŞKANA EMANET
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2018 - 9:42

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olan Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’in görevinden istifa etmesinden sonra Belediye Meclisi bu göreve Murat Gürbüz’ü seçti…

Sorgun İlçemiz Yozgat’ın nüfus bakımından büyük ilçesi, burada siyaset yapmak kolay olmadığı gibi sosyal ve ekonomik dengeyi de sağlamak için ciddi tecrübeler gerekmektedir…

* * * * *

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek 14 yıl 1 ay Sorgun’un yönetiminde söz sahibi olarak yukarıda bahsettiğim dengeleri kimi zaman zorlanmış olsa da sorunsuz bir yöneticilik yaptı. Gerek Merkez’de gerekse Sorgun gibi fazla gelişmemiş, gelişmeyi ve kalkınmayı her zaman kovalayan yerleşim bölgelerinde siyaset yapmak hiç kolay değildir.

Ahmet Şimşek bu süreci kazasız belasız atlattı. Şimdide kısmetinde varsa Milletvekili olarak Yozgat’a olan hizmetlerini taçlandırarak, sürdürecektir…

* * * * *

Yeni Belediye Başkanı Murat Gürbüz Başkana gelince henüz yolun başında olmasından dolayı bir takım dezavantajlarla karşı karşıya kalacaktır…  Çünkü hem siyasi, hem tecrübe, hem de hizmet bakımından ömrünü uzun yıllar bu göreve adamış birinin makamına genç yaşta oturmak ve Sorgun gibi Büyük bir İlçeyi Belediye başkanı olarak yönetmek doğal olarak yönetmek kolay bir iş değildir.

Fakat Murat Gürbüz’ün özgeçmişini biraz inceledim… Yaşı her ne kadar genç gibi görünse de 42 yıllık yaşamına yeteri kadar hayat tecrübesi kattığını gördüm. Asıl mesleğinin mühendislik olmasının faydalarını bu görevde ilerleyen zaman içinde göreceği gibi AK Partinin kurucu ilçe teşkilatından çıktığı siyasi yolculuğu ve 3 dönem Belediye Meclis üyeliği görevleri de birçok dezavantajlı durumları biraz gayret ve ekip çalışmasıyla avantajlı duruma getirecektir.

* * * * *

Konuyu bitirmeden önce son noktayı Başkanın mesajıyla atalım…

Değerli Hemşerilerim;

Sorgun Belediye Başkanı olarak Sorgun’un gelişmesi ve kalkınması adına, vatandaşımızın hizmetinde olmak için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağımızı belirtmek isterim. Bu makamlara hizmet etmek için talip olduk. Tüm kurumlarda olduğu gibi belediyelerimizin gerçek sahibi vatandaşımızdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi milletimizin efendisi değil, milletimizin hizmetkârıyız. Meclis üyelerimiz ve personelimiz ile birlikte şeffaf, adil ve hızlı bir şekilde çalışacağız. İlçemiz ve ülkemiz için çalışacak, milletimizle kucaklaşacak, proje üretecek, herkese kapımız ve yüreğimiz açık olacaktır. Halkımızın memnuniyetini sağlayacak, kaliteli hizmet ve proje üretmek öncelikli hedefimizdir. Bunun için tüm imkânlarımızı ve kaynaklarımızı; adil, etkili ve verimli kullanmaya gayret edeceğiz.

Siz değerli hemşerilerimizin desteğini yanımızda hissetmek hayallerimizi süsleyen Sorgun’u inşa etmekteki çalışma gayretimizi daha artırmaktadır.

El ve gönül birliği ile gidecek daha çok yolumuz, yapacak çok işimiz, yaşanacak çok güzel günlerimiz var.

 

  • Bir ilkokul tarafından düzenlenen akşam yemeğine katılan, burada yaptığı konuşmada ise eğitimcilerin yanında olduğunu söyleyen Başkan!
  • Milletvekili aday adayı olduktan sonra siyasette yaşadığı bütün anılarını hikaye olarak sosyal medyadan paylaşan bayan aday adayı!
  • Sosyal medyadan verdiği dikkat çeken mesajlarla ülkücü gençlerin ve tabanın en önemli desteğini alan milletvekili aday adayı!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.