""

Sorgun TSO banka müdürleri ile toplantı yaptı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:23

Sorgun TSO banka müdürleri ile toplantı yaptı

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, üyelerden gelen sorun ve talepleri iletmek üzere ilçedeki banka şube müdürleri ile bir araya geldi.

Sorgun TSO banka müdürleri ile toplantı yaptı
Son Güncelleme :

19 Ocak 2022 - 18:05

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, üyelerden gelen sorun ve talepleri iletmek üzere ilçedeki banka şube müdürleri ile bir araya geldi.
Banka Müdürleri ile sorunlara ortak çözümler bulmak için bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Arslan, “Finans sektörü ile Reel Sektör et ve tırnak gibi birbirinin varlık sebebidir. Birbirinden kopması da mümkün değildir. Birbirimize ihtiyacımız var. Siz de biz de müşteri odaklı çalışıyoruz. Sizlerden istirhamımız, iş insanlarına zorluk çıkarmadan bu süreçte elinizden gelen yardımı göstermeniz. Bu ülke, bu vatan ve bu devlet bizim. Allah devletimize zeval vermesin. İnanın devlet varsa biz varız. Hep birlikte, birbirimize destek olarak bu süreçten alnımızın akı ile çıkalım. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. ” ifadelerini kullandı.
Bu zorlukların altından kalkacağımıza hep birlikte bunu başaracağımıza inancımız tamdır. Bunu da devletimiz, milletimiz, bankalarımız ve reel sektörümüzle omuz omuza vererek beraberce başaracağız.” dedi. Bu düşüncelerle toplantımıza iştirak eden Halk Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Akbank, Yapı ve Kredi Bankası, İş Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası ve Denizbank şube müdürlerine teşekkür ediyorum” dedi.
Banka Müdürleri de toplantıda yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Arslan’a teşekkür etti. Alpaslan DEMİR

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.