""

Sorgun TSO’dan eğitim yardımı « Yeniufuk Gazetesi

19 Mart 2024 - 17:02

Sorgun TSO’dan eğitim yardımı

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından ilçede 716 öğrenciye eğitim yardımı yapıldı.

Sorgun TSO’dan eğitim yardımı
Son Güncelleme :

27 Ekim 2021 - 18:15

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından ilçede 716 öğrenciye eğitim yardımı yapıldı.
Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, yaptığı açıklamada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile 2021-2022 Eğitim- Öğretim yılında 716 öğrenciye polar mont alımı yaptıklarını söyledi.
Başkan Arslan, “Öğrencilerimizden 400 tanesini TOBB, Milli Eğitim Bakanlığı ve Odamız arasında yapılan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolümüz kapsamında Sorgun Osman Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimize vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde gerçekleştirilen yardımlarla, ilçemizde eğitim-öğrenim gören çocuklarımızın ihtiyaçlarını bir nebzede olsa gidermeye çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sadece eğitim öğretim yılı başlangıcında değil tüm zamanlarda hatırlanması ve sahip çıkılması gerektiğini düşünüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve çocuklarımız; Size inanıyoruz, sizin için çalışıyoruz.” dedi.Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.