""

Sorgun TSO’dan öğrencilere eğitim yardımı « Yeniufuk Gazetesi

29 Eylül 2024 - 01:22

Sorgun TSO’dan öğrencilere eğitim yardımı

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere destek sağlamaya devam ediyor.

Sorgun TSO’dan öğrencilere eğitim yardımı
Son Güncelleme :

27 Eylül 2024 - 16:49

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle hayata geçirilen yardım projesi kapsamında, ilçedeki ilköğretim okullarında öğrenim gören 316 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.
TSO Başkanı Üzeyir Arslan, yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza destek vermeye devam edeceğiz”dedi.
Ayakkabı dağıtımı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Arslan, yardımın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullarda gerçekleştirildiğini belirtti. Arslan, “Bu yıl 316 öğrencimize ayakkabı yardımı yapmış bulunmaktayız. Amacımız, kış ayları yaklaşırken çocuklarımızın ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamak ve eğitimlerine daha rahat bir ortamda devam etmelerine katkı sağlamaktır,” dedi.
Sorgun TSO olarak eğitime verdikleri desteğin bundan sonra da artarak süreceğini vurgulayan Arslan, “Ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Bizler daha güçlü yarınlar için sosyal sorumluluk bilinciyle elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz. Yardımlarımız her yıl artarak sürecek,” diye konuştu.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.