""

Sorgun TSO’dan Takograf hizmeti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:04

Sorgun TSO’dan Takograf hizmeti

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Üzeyir Arslan, girişimleri neticesinde Ulaştırma sektöründeki Sayısal Takograf kartı hizmetlerinin odalarında verilmeye başlandığını söyledi.

Sorgun TSO’dan Takograf hizmeti
Son Güncelleme :

18 Ekim 2021 - 11:35

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Üzeyir Arslan, girişimleri neticesinde Ulaştırma sektöründeki Sayısal Takograf kartı hizmetlerinin odalarında verilmeye başlandığını söyledi.

Sorgun TSO olarak yeni bir hizmeti daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten TSO Başkanı Üzeyir Arslan, “Tüm Türkiye genelinde sadece 91 Ticaret ve Sanayi Odasın ‘da verilmekte olan Dijital Ehliyetler artık Odamızda da verilebilecektir. Hizmet sınırlarını sürekli genişletmek için çalışıyoruz.  Yerel ve Uluslararası ticaretin en önemli unsurlarından birini oluşturan karayolu ile uluslararası eşya taşımacılığını kolaylaştırmak amacıyla oluşturulan hükümler gereğince yürürlüğe giren sayısal takograf uygulaması kapsamında tüm ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren firmalara ve çalışanlarına Dijital Ehliyet alma zorunluluğu bulunmaktadır. Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası olarak uzun çalışmalarımız neticesinde Odamız yetkilendirilmiş durumdadır. Bu çerçevede; Bugünden itibaren Odamızda Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) işlemleri başlamıştır “Üyelerimiz artık Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) hizmetini Odamız bünyesinde almaya başlayacaktır. Odamıza ve üyelerimize hayırlı olsun.

Üyelerimize ve bölgemize daha iyi hizmet etmek için çalışan emek veren Yönetim ve Meclis Kurulumuz üyelerimiz ve ilçemiz adına odamızın yetkilendirilmesi sürecinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ve desteğini ve yardımını bizden esirgemeyen TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.