""

Sorgun, yaya üst geçidine kavuşuyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 09:04

Sorgun, yaya üst geçidine kavuşuyor

İlçede yaşanan sorunların yakın takipçisi olan ve çözümü konusunda da gerekli girişimleri yapan Sorgun Belediyesi,  önemli bir sorunun daha ortadan kalkmasını sağladı.

Sorgun, yaya üst geçidine kavuşuyor
Son Güncelleme :

09 Haziran 2021 - 12:20

Şehirler arası ulaşımda da kullanılan Ankara Sivas Karayolu üzerinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali kavşağına yapılması planlanan yaya üst geçidi projesinin kısa sürece içerisinde kurulumu yapılacağını bildiren Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci yaptığı açıklamada, “Karayolları Genel Müdürlüğü ve 6. Bölge Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Ankara-Sivas Karayolu üzerinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Terminal-Sağlık Ocağı önüne, trafik ve can güvenliği için yaya üst geçidi yapımı işi ihale edilerek yüklenici firma ile sözleşme imzalanmış olup önümüzdeki günlerde üst geçidin kurulum çalışmalarına başlanacaktır.  Şehrimize hayırlı olsun ”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.