""

Sorgun’a 200 yataklı erkek öğrenci pansiyonu « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 08:03

Sorgun’a 200 yataklı erkek öğrenci pansiyonu

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, Sorgun’a 200 yataklı erkek öğrenci pansiyonu yapılacağını söyledi.

Sorgun’a 200 yataklı erkek öğrenci pansiyonu
Son Güncelleme :

26 Eylül 2021 - 16:15

Yozgat İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan pansiyonun sözleşmesinin imzalandığını belirten Öcal, yaptığı açıklamada, kısa sürede pansiyon temelinin atılacağını ifade etti.
Öcal “İlçemiz de yapılacak olan Sorgun Osman Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 200 yatak kapasiteli erkek öğrenci pansiyonu, öğrencilerimizin barınma sorununa biraz olsun çözüm getirecek.
12 milyon 92 bin 640 liraya malolacak Pansiyon binası ikmal inşaatı sözleşmesi imzalandı. İlçemize yapılacak olan bu pansiyonun ilimize gelmesinde katkıları olan, İl Özel İdaremize, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Müdürlüğümüz İnşaat Emlak Birimine teşekkür ederim” dedi. / Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.