""

Sorgun’da belediyeden modernleşme adımları « Yeniufuk Gazetesi

19 Eylül 2024 - 18:40

Sorgun’da belediyeden modernleşme adımları

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Çayıralan Belediye Başkanı Ahmet Kaygısız ile birlikte, Sorgun Belediyesi’nin devam eden projelerini yerinde inceledi.

Sorgun’da belediyeden modernleşme adımları
Son Güncelleme :

18 Eylül 2024 - 17:44

İki başkan, çeşitli altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal donatı projelerini de gözlemledi.
Ekinci, okul önlerine kasis yapımı, kapalı pazar yerinin yenilenmesi, yöresel ürünler ve lezzetler durağının oluşturulması, Hanbaşı Mahallesi’nde gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları ve Ahmetefendi Mahallesi’ne kazandırılan yeni park projeleri hakkında bilgi aldı.
Başkan Ekinci, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, “Belediyemizin tüm birimleriyle şehrimizin modern görüntüsünü devam ettirmek için canla başla çalışıyoruz.” dedi. Ekinci, çalışmaların, Sorgun’un hem estetik hem de sosyal yaşam kalitesini artırmayı hedeflediği vurgulandı.
Yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesiyle Sorgun’un daha da gelişeceğine inandıklarını belirten Ekinci, projelerin hızla tamamlanacağını ifade etti.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.