""

Sorgun’da bir yıl içinde 770 asayiş olayı meydana geldi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:20

Sorgun’da bir yıl içinde 770 asayiş olayı meydana geldi

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, 2017 yılı içerisinde jandarma sorumluluk alanında, 770 asayiş olayı meydana geldiğini söyledi.

Sorgun’da bir yıl içinde 770  asayiş olayı meydana geldi
Son Güncelleme :

30 Aralık 2017 - 7:00

Altınpınar, yaptığı açıklamada, Çiğdemli Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanında 186, Karaveli’de 73, Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanında ise 511 asayiş olayı yaşandığını bildirdi.
Yaşanan asayiş olaylarının yüzde 94’ünün aydınlatıldığını vurgulayan Altınpınar, “Aydınlatılamayan olayların oranı yüzde 6’dır. Faili meçhul kalan olayların aydınlatılması için Cumhuriyet Savcılığı ile koordineli olarak çalışmalar devam etmektedir. Özellikle köylerde yaşanan faili meçhul hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek için vatandaşlarımıza kış döneminde boş kalan evlerinde değerli eşyaları bırakmamaları konusunda uyarılarla birlikte, evlerine kamera taktırmaları konusunda da tebligatlar yapılmıştır.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.