""

Sorgun’da Pehlivanlar er meydanına çıktı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 07:14

Sorgun’da Pehlivanlar er meydanına çıktı

Yozgat’ın Sorgun İlçesinde 4 gün sürecek olan ve 12.’si düzenlenen yağlı güreş festivali başladı.

Sorgun’da Pehlivanlar er meydanına çıktı
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2022 - 17:41

Sorgun tabiat parkında başlayan yağlı güreş festivaline Yozgat Valisi Ziya Polat, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef’, Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, İlçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda protokol üyeleri katıldı.
Festivalde bulunan 15 milli sporcularının da bulunduğu başpehlivan Ali Gürbüz de yarışmacılar içerisinde yerini aldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Yozgat’ın ata spordaki başarısının tarihteki yerini koruduğunu ve buna Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’le yenilerinin eklendiğini söyledi. Milletvekili Sedef, “ Sorgun Belediye Başkanımız M.Erkut Ekinci’ye bu güzel festivali düzenlediği ve ev sahipliği için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Yozgat Valisi Ziya Polat’ın taktimi ile ödüllerin sahiplerine ulaştırılacağı ifade edildi./ Yusuf BAĞCI

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19