""

Sorgun’dan kolay galibiyet « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:14

Sorgun’dan kolay galibiyet

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sorgun Belediyespor evinde karşılaştığı Erzurum Spor Lisesi’ni 3-0’la geçti.

Sorgun’dan kolay galibiyet
Son Güncelleme :

31 Ocak 2018 - 7:00

Sorgun Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’in de izlediği karşılaşmada Sorgun Belediyespor’un yeni transferlerinden Murat Aslan da forma giydi.
Sorgun Belediyespor Yasin’in servisleri ile maça başladı. Erzurum Spor Lisesi bu servisleri iyi karşılayarak kolay teslim olmayacağını gösterdi. Karşılıklı alınan sayılarla geçen maçın ilk teknik molasına, konuk ekip Erzurum Spor Lisesi 12-11 üstün girdi.
Maç başındaki tutukluğu üzerinden atamayan Sorgun Belediyespor voleybolcuları ilk setin ortalarından sonra bu tutukluğu üzerinden attılar.
Konuk ekibin 15-13 ileri geçmesinin ardından üstünlüğü ele geçiren Sorgun Belediyespor önce durumu 16-15’e getirdi, ardından da seti 25-21 kazanmasını bildi.
Maçın ikinci setin de de her iki takımın karşılıklı sayıları vardı. Setin başındaki 6-6 eşitliğin ardından 3 sayılık seri yakalayan Sorgun Belediyespor, durumu 9-6 ya getirdi.
Maçın ikinci teknik molasına 12-10 önde giren Sorgun Belediyespor, molanın ardından maça ağırlığını koydu. Özellikle Murat, Cevat, Eyüphan, Yasin ve sonradan oyuna giren Mert’in biraz hareketlenmesiyle durumu 21-14 yaptı. Erzurum Spor Lisesi bu sayılara karşılık vermeye çalışsa da, maçın ikinci setini de 25-17 kazanan Sorgun Belediyespor oldu.
Maçın son setinde tamamen üstünlüğü ele geçiren ev sahibi Sorgun Belediyespor üçüncü teknik molaya 12-7 önde girdi. Son seti 25-17 kazanan Sorgun Belediyespor böylelikle maçı da 3-0 kazanarak lideri takibini sürdürmüş oldu.
Maç sonunda parkeye inen Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, oyuncuları teker teker tebrik etti. Voleybolcularla fotoğraf çekinen Başkan Şimşek, takımın play off maçlarına kalacağından şüphesinin olmadığını ve play off maçlarında da başarılı olup bir üst lige çıkacaklarına inandığını belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.