""

Soysal: Vatandaşların sorunlarını dinledi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 21:20

Soysal: Vatandaşların sorunlarını dinledi

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat’ta partisinin İl Başkanlığında düzenlediği halk gününde vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Soysal: Vatandaşların sorunlarını dinledi
Son Güncelleme :

06 Kasım 2017 - 7:00

Vatandaşlarla bire bir ilgilenen Milletvekili Soysal, sorunların çözümü için ilgilileri arayarak takibi için ise not aldı.Halk gününe Milletvekili Soysal’ın yanı sıra İl Başkanı Celal Köse’de katıldı ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Milletvekili Ertuğrul Soysal, tüm Yozgat halkının sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, vatandaşın sorunlarını kendi sorunları gibi gördüklerini vurguladı. Soysal, “İl ve ilçelerde sıklıkla halk günü toplantıları düzenliyoruz, vatandaşlarımızla beraber oluyoruz.
Bugün bir halk gününde daha bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledik, çözüme kavuşturmak için de çalışmalara başladık. Her bir vatandaşımızın sorunu ile kendi sorunumuz gibi ilgileniyoruz.”dedi.
SORUN VE
İSTEKLERİ YERİNDE DİNLİYORUZ
Vatandaşların sorun ve isteklerini yerinde dinlediklerini vurgulayan Soysal, “Vatandaşlarımız açısından bu halk günü oldukça önemli bir uygulamadır.
Çünkü vatandaşımız sorun ve taleplerini bizlere iletmek için Yozgat’tan Ankara’ya gelmek zorunda kalıyor.
Bu hem o vatandaşımız için maddi bir külfet gerektiriyor hem de zaman kaybına sebep oluyor.
Hal böyle olunca halk gününde vatandaşımızla bir araya gelerek sıkıntısını dinliyor çözümü için uğraşıyoruz.
Burada hallolması gerekenleri görüşüp neticelendiriyoruz. Fakat Ankara’dan çözümlenmesi gerekiyorsa not alıp oradan çözümü ve takibi için uğraşıyoruz.
Her bir vatandaşımızın sorununu kendi sorunumuz gibi görerek çözümü için uğraşıyoruz. Çünkü bizler halkımızın temsilcileriyiz ve onlar için bu makamlardayız. Bu bakımdan vatandaşlarımızın sıkıntı ve derleriyle ilgilenmek bizlerin görevidir”diye konuştu.
ERTUĞRUL SOYSAL GİBİ SAMİMİ
MİLLETVEKİLLERİ OLSUN İSTİYORUZ
Vatandaşlarda uygulamadan memnun olduklarını belirterek, “Sağolsun Milletvekilimiz Ertuğrul Bey bizlerle yakından ilgilendi. Sürekli de Yozgat ve ilçelerimizde halk toplantıları düzenleyerek vatandaşların sorunları ile uğraşıyor. Bizlerin tek isteği de Ertuğrul Bey gibi gerçekten samimi milletvekillerinin olması ve bizlerle ilgilenmesini istiyoruz.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.