""

Soysal’a Bakan Yardımcılığı görevi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 08:21

Soysal’a Bakan Yardımcılığı görevi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan kararnameye göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine 24,25,26. dönem AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal atandı.

Soysal’a Bakan Yardımcılığı görevi
Son Güncelleme :

11 Eylül 2021 - 11:59

11 Eylül tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan atama kararı ile birlikte Yozgat’ta özellikle AK Partililer tarafından sosyal medya hesaplarından Soysal’a tebrik mesajları yağdı. AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ı tebrik etti.
Milletvekili Başer, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanan 24,25,26. dönem Yozgat Milletvekilimiz Ertuğrul Soysal’ı tebrik ediyor, görevinde muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

ERTUĞRUL SOYSAL KİMDİR
Ertuğrul Soysal, 1963 yılında Yozgat’ın Sorgun ilçesinde dünyaya gelmiştir. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göz hastalıkları cerrahisi uzmanı olmuştur. Yozgat Çekerek’te Hastane Başhekimliği ve Grup Başkanlığı, özel bir şirkette iki yıl genel müdürlük, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şanlıurfa’da özel bir hastane ile Özel Şifa Hastanesinde göz hastalıkları uzmanı olarak çalışmıştır. TBMM’de AK Parti 24,25 ve 26. dönem milletvekilliği yapmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.
Bizde Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Olay olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan hemşehrimiz Ertuğrul Soysal’ı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.