""

Spor Vadisine “Kablolu Su Kayağı” tesisi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:26

Spor Vadisine “Kablolu Su Kayağı” tesisi

Ülkemizde son yıllarda hızla yaygınlaşan ve Yozgat’a kurulumu yapılmaya başlanılan Kablolu Su Kayağı (Cable Wakeboard) tesisinde sona gelindi.

Spor Vadisine “Kablolu Su Kayağı” tesisi
Son Güncelleme :

25 Eylül 2017 - 7:00

Spor Vadisi içerisinde bulunan gölette kurulumu tamamlanmak üzere olan tesiste incelemede bulunan Vali Kemal Yurtnaç, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
YOZGAT YENİ BİR SPOR DALINA KAPI ARALADI
İl merkezinde spor vadisi içerisinde bulunan gölette Kablolu Su Kayağı tesisinin kurulum çalışmalarının bitmek üzere olduğunu belirten Vali Yurtnaç, “İlimiz yeni bir spor dalına daha kapı araladı. Ülkemizde son dönemlerde yaygınlaşan kablolu su kayağı tesisini ilimize kazandırmak için başlattığımız çalışmanın sonuna geldik. Biz Yozgat’ı spor turizmi merkezi yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve bu konuda ilimize spor konusunda yatırım yapmak isteyen herkese sonuna kadar destek vereceğiz” dedi. Hem Yozgat’ta yaşayan hem de dışardan Yozgat’a gelecek kişilerin hayat kalitesinin bu tesislerle artacağını, Yozgat’ın tatil ve spor alanında fırsat şehri haline geleceğini ifade eden Vali Yurtnaç, Kadınlar Termal Aqua Park, Spor Vadisi, Kablolu Su Kayağı ile Yozgat’ın sınıf atlayacağını belirtti.
1 AY İÇİNDE TESİS TAMAMLANACAK
Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Vali Yurtnaç, “Kısa bir süre önce başlanılan çalışmaların sonuna gelindi. İnşallah tesis 1 ay içerisinde tamamlanarak kullanılabilir hale gelecek. Burada kablolu su kayağı tesisinin yanı sıra kafeterya, lokanta, düğün salonu, piknik alanları ve yürüyüş yolları da olacak. Saydığımız tesislerin inşaatlarına da başlanıldı. Tesislerin tamamlanmasıyla birlikte burası hem Yozgat için hem de Yozgat’a dışardan gelecek vatandaşlarımız için bir cazibe merkezi olacak” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.