""

Sporseverlere indirim kampanyası « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:00

Sporseverlere indirim kampanyası

Sahipliğini Çapanoğlu Taraftarlar Derneği Başkanı Abdulmelik Tuncay Özentürk’ün yaptığı Çayevinde Lig Tv’den verilen tüm maçlar için 50 TL’ye derbi maçlarda dahil indirim kampanyası başlattı.

Sporseverlere indirim kampanyası
Son Güncelleme :

12 Aralık 2017 - 7:00

Özentürk, yaptığı açıklamada, sporseverlere yönelik bir kampanya başlattıklarını kaydeden Özentürk, “Yozgat’ımızın ekonomik ve sosyal durumu belli. Vatandaşımız bir liranın hesabını yapmak durumunda kalıyor. Bu anlamda sporseverlerinde en büyük tutkusu futbol maçlarını izlemek oluyor. Çapanoğlu Taraftarlar Derneğimizi yeniden harekete geçirdik. Maçlara giderek takımımızı destekliyoruz.
Süper lig karşılaşmalarını da Çayevinde izliyoruz. Herkesin izlemesini sağlayabilmek içinde tüm maçlar için kombine bilet olarak fiyatı 50 TL’ye düşürdük. Şuan yoğun ilgiden dolayı sınırlı sayıda bilet kaldı. Bu vesile ile bütün sporseverleri Çayevine bekliyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.