""

Takımım aslanlar gibi mücadele etti « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 09:53

Takımım aslanlar gibi mücadele etti

Yozgatspor 1959 FK Teknik Sorumlusu Polat Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ankara TKİ maçında ilginç bir tecrübe yaşadıklarını ifade etti.

Takımım aslanlar  gibi mücadele etti
Son Güncelleme :

29 Kasım 2021 - 17:40

Yozgatspor 1959 FK Teknik Sorumlusu Polat Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ankara TKİ maçında ilginç bir tecrübe yaşadıklarını ifade etti.
Özkan, “Bugün Takımım Aslanlar Gibi Mücadele Etti. Sezon başı gelsem çok farklı olurdu. Pes etmek yok. Daha takımım İle 13 gündür beraberim, 13 günde 2 deplasman 1 içerde maç oynadık. 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldık. Baştan sona oyun kontrolünün bizde olduğu bir çok pozisyonu değerlendiremediğimiz, rakibin 4 hücumunun 2 sinin gol olduğu ilginç bir tecrübe yaşadık.
Bazen futbolda olmazsa olmazlar oluyor, öyle bir maçtı. 90 dakika hiç susmadan sonuna kadar takımımızı destekleyen büyük taraftarımıza teşekkür ederim” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19