""

Tamamlanmak üzere « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:19

Tamamlanmak üzere

Sorgun Müftülüğü tarafından Agah Efendi Mahallesinde yapımına başlanan 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu inşaatının son aşamasına yaklaşıldı.

Tamamlanmak üzere
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2022 - 18:35

Sorgun Müftülüğü tarafından Agah Efendi Mahallesinde yapımına başlanan 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu inşaatının son aşamasına yaklaşıldı.
Sorgun’da göreve başladıktan sonra üç adet müstakil 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu binasını bitirip açılışını yaptıklarını belirten Sorgun Müftüsü Mustafa Kayış; “Sorgun’da eğitime devam eden 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarımızda 400’e yakın çocuğumuza eğitim vermeye devam ediyoruz ve bu sayıyı her mahalleye en az bir adet 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu yaparak bin’li sayılara çıkarmayı hedefliyoruz. Yapımı devam eden bu kursumuzda da altı sınıfta en az 100 öğrenciye eğitim vermeyi amaçlıyoruz. Bizlere emanet edilen çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim okumayı öğretiyoruz, sureleri duaları ezberletiyoruz, namaz gibi abdest gibi temel dini bilgileri veriyoruz. Değerler eğitimi adı altında, sevgi, saygı, hoşgörü, merhamet, dürüstlük, yardımlaşmak, paylaşmak, vatan ve millet sevgisi gibi güzel hasletleri aşılıyoruz. Çocuklarımızın yaş gruplarını dikkate alarak gelişim süreçlerine göre etkinlikler yaptırıyoruz ifadelerine yer verdi.”
Kursun yapımına öncülük eden Hayırsever vatandaş Avni İpek’e de teşekkür eden Müftü Kayış; “Kursun yapım aşamasında bizlerden yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen tüm hayırsever kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Yusuf Bağcı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.