""

Taner Demirer, Yozgat ve İYİ Parti « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:47

Taner Demirer, Yozgat ve İYİ Parti

Taner Demirer, Yozgat ve İYİ Parti
Son Güncelleme :

15 Haziran 2021 - 16:46

Pazartesi, “Seçimin yükselen ayak sesleri” başlıklı yazımda Yozgat’ın son birkaç haftadır siyaseten yoğun günler yaşadığını hatırlatarak, gelenin-gidenin eksik olmadığına dikkat çekmiştim.

Yozgat’a arada bir gelen Milletvekillerinin gezi, ziyaret ve incelemeleri rutin işlerden sayıldığı siyasi çalışmalara dair açtığım bu başlık içerisinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz Sayın Fuat Oktay’ın Alt Yapı ve Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğu’nun açıklamaları yer aldı.

MHP Milletvekili Ethem Sedef’in eşlik ettiği ziyaretler…

CHP Milletvekili Ali Keven’in Merkez ve İlçelerdeki ziyaretleri…

Anayasa Komisyon Başkanı ve Milletvekili Bekir Bozdağ’ın Cuma günü bir açılış törenine katılması ardından sivil toplum kuruluşlarını ziyaretinden bahsetmiştim.

* * * *

Bugün de aynı konuya bağlı olarak, hemşerimiz Prof. Dr. Taner Demirer ve İYİ Parti üzerinden devam edelim…

Prof. Dr. Taner Demirer’in Yozgatlı olduğunu ve iyi bir Bilim adamı olduğunu bilmeyen yoktur. Ankara’ya sağlık sorunu ile ilgili yolu düşen her kim olursa olsun yolu bir şekilde Taner hoca ile kesiştiği halk arasında artık bir hikâyeye dahi evirilerek, dilden dile anlatılır, durur.

Prof. Dr. Taner Demirer’in Yozgatlı ve iyi bir Bilim adamı olmasının yanında siyasi kimliğine baktığımızda ve siyasette yaşanan yeni gelişmeleri göz önünde bulunduğumuzda bundan sonra İYİ Partili olarak siyasette daha aktif şekilde yer alması hem partisi hem de Yozgat için önemlidir.

* * *  *

İYİ Partide ARGE’den sorumlu Başkan sıfatıyla Prof. Dr. Taner Demirer’in doğup büyüğü memleketine böyle bir sıfatla gelmiş olması Yozgat’ın siyasetinde bundan sonra daha çok seslilik ve ivme katacaktır.

Dolayısı ile Yozgat’ta İYİ Parti her gün biraz daha güçleniyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Yavuz Ağıralioğlu ile Yozgat’ta konuşulmaya devam eden İYİ Partinin bundan sonra gerek ülke gündemine dair gerekse Yozgat özelindeki yapacağı çalışmalar daha bir önem kazanacaktır.

Bu bağlamda İYİ Partinin Yozgat’ta teşkilat olarak şuana kadar yaptığı çalışmalar bir yana bundan sonra yapacağı çalışmalar ve atacakları adımların toplumda mutlaka bir karşılık bulmalıdır.

Çünkü Yozgat İYİ Parti Genel Merkezinde ARGE’den sorumlu Başkan sıfatıyla Prof. Dr. Taner Demirer ve Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Yavuz Ağıralioğlu ile daha güçlü temsil edilmeye başlamıştır.

Dolayısı ile 2021 yılını bitti gözüyle bakarak, 2022 yılında olmazsa 2023 yılında yapılacak bir genel seçim olduğunu düşündüğümüzde İYİ Partinin bu seçimler öncesinde Yozgat’ta rakiplerine karşı katılacağı siyasi yarış bir dönem sonrasını şekillendirecektir.

Son olarak şunu ifade edeyim İYİ Parti Yozgat teşkilatının başkanı Metin Özışık, partisi adına sık sık toplantılar yapmalıdır. Bu toplantılara kimi zaman ARGE’den sorumlu Başkan sıfatıyla Prof. Dr. Taner Demirer, kimi zamanda Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Yavuz Ağıralioğlu’nu davet etmelidir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.