""

Taner hoca İYİ Parti’ye güç katar « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:56

Taner hoca İYİ Parti’ye güç katar

Taner hoca İYİ Parti’ye güç katar
Son Güncelleme :

21 Nisan 2021 - 17:12

Siyasette “olmaz” diye düşünmemek lazım…

Yani siyasette her an ya da her zaman bir şey veya bir şeylerin olması mümkündür…

Bu bakımdan şu parti ya da bu parti diye de artık düşünmemek gerekiyor…

İdeolojik düşünce ya da bakış açısı gibi yaklaşımların yerini siyasette bugün farklı bakış açısı ve düşünceler almış durumdadır.

İdeolojik düşünce şeklinde bakış açısı bir yana aslında siyaset, siyaset gibi yapılmış olsa bugün ülkemiz daha iyi ve farklı bir noktada olurdu.

Bu ülke de Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan çalışmaların ne kadar yetersiz olduğunu bu ülkenin insanı eski Başbakanlardan ve Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın siyasette başlattığı hizmetlerle gördü, anladı…

* * * *

Daha sonraki hükümetlerce yapılan hizmetler, bu ülkenin bir adım daha ileri gitmesine vesile oldu. Bugün 18 yıldır tek başına iktidar olan Ak Parti döneminde yapılanları inkar etmemek lazım.

Ancak daha iyisi, daha fazlası ve daha güzeli olsun diye mücadeleye devam etmek gerekir.  Bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gayretini takdirle karşılıyorum. Fakat Sayın Erdoğan’ın gayretini, çabasını alt kademede sözde siyaset yaptıklarını zannedenler kibir, tutum davranış ve yaptıkları sözde işlerle çöp ediyorlar.

Bu konular takdir edersiniz ki; oldukça uzun meselelerdir, dolayısı ile bu konuları seçim süreci yaklaşırken, uzun uzun konuşma fırsatımız olacaktır.

* * * *

Şimdi asıl konumuza dönelim istiyorum…

Profesör Dr. Taner Demirer, dün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımda bundan sonraki siyasi hayatını İYİ Partide Meral Akşener ile yan yana sürdürmek için aldığı kararı, uygulamaya koyduğunu açıkladı…

Profesör Dr. Taner Demirer hocayı Bilim dalında yaptığı çalışmalar ve aldığı ödüllerden dolayı dünya tanıyor…

Yozgatlı olması hepimiz için artı bir değerdir. Dolayısı ile Taner hocanın böyle bir karar alıp, uygulamaya koyduğunu sosyal medya hesabından açıklaması da Yozgat’ta adeta bomba etkisi yaptı…

Yozgat’ta hemen herkes Profesör Dr. Taner Demirer hocayı Ak Partili bilirdi… Taner hocanın bundan sonra İYİ partide siyaset yapma kararı alması daha önce de söylediğim gibi Ak parti içinde koltuk ve milletvekilliği sıralama kavgası yapanların işine gelmiştir.

Fakat şunu belirtmek isterim ki; Profesör Dr. Taner Demirer’in İYİ partiye geçerek, partisini Yozgat’ta daha da güçlendirmiştir. Önümüzdeki seçimlerin daha hızlı ve çekişmeli geçeceğini şimdiden söyleyebilirim.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.