""

Tarıkdaroğlu, Yozgat’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu « Yeniufuk Gazetesi

22 Eylül 2024 - 20:38

Tarıkdaroğlu, Yozgat’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Personel Genel Müdürü Hamza Gökhan Eryılmaz ile birlikte Yozgat’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Tarıkdaroğlu, Yozgat’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu
Son Güncelleme :

22 Eylül 2024 - 17:59

İlk olarak Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret eden Tarıkdaroğlu, daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluş müdürleriyle bir toplantı düzenledi.
Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu ziyaretlerine Alparslan Türkeş Huzurevi ile devam etti. Ziyaret sırasında Vali Mehmet Ali Özkan ve İl Müdürü Arif Topal da kendisine eşlik etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Tarıkdaroğlu, yaşlıların hayır dualarını aldıktan sonra huzurevinde incelemelerde bulundu.
Tarıkdaroğlu, ayrıca Yozgat Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret etti. Engelli bireylerle bir araya gelerek onların taleplerini dinleyen Tarıkdaroğlu, merkezin işleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.
Ziyaretler kapsamında Çocuk Evleri Sitesi de programda yer aldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Tarıkdaroğlu, onlarla sohbet edip taleplerini dinledi. Tarıkdaroğlu’nun çocuklarla futbol oynaması ise renkli görüntülere sahne oldu.
/Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.