""

Tarım araçlarının kontrolleri yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

4 Temmuz 2024 - 01:14

Tarım araçlarının kontrolleri yapıldı

Boğazlıyan ilçesinde, Trafik Jandarması ekipleri tarafından Yenipazar Beldesi’nde biçerdöverlerin ve traktörlerin arazilerde çalışma yapacakları dönem öncesinde kontrolleri gerçekleştirildi.

Tarım araçlarının kontrolleri yapıldı
Son Güncelleme :

01 Temmuz 2024 - 18:05

Biçerdöver ve traktör sürücülerine yönelik yapılan denetimlerde, güvenlik önlemleri ve yangın riskine karşı alınması gereken tedbirler konusunda uyarılar yapıldı.
Biçerdöverlerin gece saatlerinde yolculuk yapmamaları, yangın tüplerinin eksiksiz olarak taşınması ve römorklara reflektör takılması gibi konularda eğitim verildi. Trafik Jandarması ekipleri, özellikle biçerdöverlerin ve traktörlerin yol güvenliğini sağlaması ve çevre koruma açısından önemli olan bu tedbirlerin titizlikle yerine getirilmesini istedi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan yetkililer, “Yenipazar Beldesi’nde tarım arazilerinde biçerdöverlerle yapılan çalışmalar sırasında trafik güvenliğinin sağlanması büyük önem taşımaktadır.
Biçerdöver ve traktör sürücülerine, gece seyirlerinden kaçınmaları, yangın tüplerini tamamlamaları ve römorklarına reflektör takmaları konularında detaylı bilgilendirme yapıldı. Bu önlemler, hem sürücülerin kendi güvenliklerini sağlamaları hem de çevre koruma açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.
/Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.