""

Taşeron işçiler evrak hazırlamaya başladı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:41

Taşeron işçiler evrak hazırlamaya başladı

Yozgat’ta devlet kadrosuna geçme hakkı kazanan taşeron işçiler, evraklarını hazırlamaya başladı.

Taşeron işçiler evrak hazırlamaya başladı
Son Güncelleme :

03 Ocak 2018 - 7:00

Yozgat’ta kadroya geçme şartlarını karşılayan taşeron işçiler için başvurular başladı ve işçiler, kurumlarına teslim edecekleri evrakları hazırlamaya koyuldu. Müracaatların 12 Ocak’ta son bulmasına rağmen işçiler, biran önce evraklarını hazırlayıp teslim etmek için büyük çaba sarf ediyor.
Yeni yıla büyük bir sevinçle girdiklerini belirten taşeron işçilerden Kürşat Doğdu, “Yaklaşık 5 yıldır taşeron işçi olarak çalışıyorum. Kadro ile birlikte sosyal haklarımız, maaşımız garanti altına alınmış olacak. Bugün, yarın işten çıkartacaklar korkusu yaşamadan, rahatça bir uyku uyuyacağız. Bütün taşeron işçi kardeşlerimize hayırlı olsun. Bize bu imkanı sağlayan Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.