""

Taşpakon’dan Tekin’e teşekkür plaketi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 00:36

Taşpakon’dan Tekin’e teşekkür plaketi

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyon Başkanı Gökhan Tufan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin’i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Taşpakon’dan Tekin’e teşekkür plaketi
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 7:00

Konfederasyon Başkanı Gökhan Tufan Yozgat TAŞPAKON derneği başkanı Mesut Yorulmaz ve Başkan yardımcısı Hüseyin Çetinöz eşlik etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin’e hissettikleri sıcak ortamdan bahseden Gökhan Tufan Yozgat’ın küçük ama çok sevimli ve dolu bir il olduğundan bahsetti.
Yozgat’ın yöresel mutfağının çok zengin olduğunu ,Yozgatlı ev hanımlarının da bu çok eskiye dayanan yemek kültürünü yaşattıklarını ve mükemmel bir el lezzetlerinin olduğunu söyledi.Yozgat’ın TAŞPAKON ailesi için ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Tufan Yozgatlı yiyecek-içecek sınıfı öğrencilerinin de mutfak sektörüne yoğun ilgisinin kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini dile getirerek Yozgat’ı daha sık ziyaret edeceklerini söyledi.Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin ‘ ‘Gerçekten TAŞKAPON ailesi olarak ilimizde yaptığınız yarışmalardan dolayı yemek kültürümüz adına çok büyük bir adım atıldı. Eski yemekleri bu yarışma sayesinde yeni kuşaklarda gördü ve etkileşim sağlanmış oldu.
Beslenme konusu bir nevi insan hayatının devamı anlamına gelmektedir. Ayrıca bunu sağlıklı besinlerle yapmış olmakta insan ömrünün olumlu yönde etkilemektedir.
Sizlerde vermiş olduğunuz eğitimlerle aslında yemek pişirmeyi öğretmenin yanında bu yemeklerin nasıl daha sağlıklı, hijyenik ve lezzetli pişireceğinin eğitimini de vermiş oluyorsunuz.Ben şahsım adına İlimize ,okulumuza ve öğrencilerimize vermiş olduğunuz değerden dolayı hepinize teşekkür eder bu ziyaretlerin ebedi kalmasını temenni ediyorum” dedi.
Gelecekte yapılacak diğer projelerden konuşularak ziyaret iyi dilek ve temennilerle son boldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.