""

Tayini çıkan polislere başarı belgesi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 11:11

Tayini çıkan polislere başarı belgesi

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat Valiliği koruma görevinde bulunan ve bu yıl çeşitli illere tayini çıkan polis memurlarına teşekkür belgesi verdi.

Tayini çıkan polislere  başarı belgesi
Son Güncelleme :

21 Haziran 2017 - 7:00

Şehit aileleri, gaziler ve engelli vatandaşlara verilen iftar yemeğine katılan polis memurlarına teşekkür belgesi veren Vali Yurtnaç, burada yaptığı konuşmada, “Ben Yozgat’ta ki görevime başlayalı tam bir yıl oldu. Valiliğimiz bünyesinde koruma hizmetinde bulunan polis memuru arkadaşlarımızla bir yıldır birlikte çalışıyoruz. Bu arkadaşlarımızın bazıları burada ki görev sürelerini tamamlayarak farklı illere tayinleri çıktı. Benim onlar üzerinde hakkım varsa helal olsun, onlarda bana haklarını helal etsinler. Hepsi de benim birer kardeşim. Ben inanıyorum ki bu arkadaşlarımız vatanı ve milletinin bekası için görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerdir. Allah hepsinin canlarını sağ etsin. Sağlıklı bir şekilde görevlerini yerine getirsinler” dedi.
Yozgat’ta yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı polis memurlarına teşekkür eden Vali Yurtnaç, yeni görev yerlerinde üstün başarılar dileyerek teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.