Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tecimer: “Çocuklarımızı korumak ortak sorumluluğumuz”

Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, gençlerin bilinçli bireyler olarak yetişmesi için eğitimin, desteğin ve doğru yönlendirmenin hayati önem taşıdığını belirterek, “Çocuklarımızı korumak ortak sorumluluğumuz” dedi.

Yozgat İl Emniyet Müdürü

Yozgat Bozok Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Suça Sürüklenen Çocuklar: Farkında Mıyız?” konulu seminer, gençlerin suça karşı bilinçlendirilmesi açısından önemli bir etkinliğe sahne oldu.
Bozok Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Çapanoğlu Salonunda gerçekleştirilen seminere, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü personeli katıldı.
Programda; 110 Öğrenciye Bilgilendirme Eğitimi Verildi
Çocuk Şube Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen seminerde;
Suça sürüklenmenin nedenleri,
Suç mağduru olmanın önlenmesi,
Fiziksel ve ruhsal gelişimi tehdit eden zararlı alışkanlıklardan korunma yolları,
Güvenli eğitim ve yaşam alanlarının önemi gibi konular ele alındı.
EĞİTİMİ VEREN PERSONELE BAŞARI BELGESİ
Seminerin sonunda, eğitime katkı sağlayan Çocuk Şube Müdürlüğü personeline, Yozgat Bozok Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından başarı belgeleri takdim edildi.
İl Emniyet Müdürü Tecimer, çocukların suça sürüklenmesini önlemenin sadece güvenlik güçlerinin değil, toplumun tüm bireylerinin ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı.
Tecimer, “Suça sürüklenen her çocuk, toplumsal vicdanımıza ayna tutar. Bizler sadece suçun oluşmasını engellemekle değil, aynı zamanda gençlerimizi korumak ve geliştirmekle yükümlüyüz. Bu tür eğitimlerle, gençlerimizin hayatına olumlu dokunuşlar yapmayı hedefliyoruz,” diye konuştu. / Haber Merkezi

Reklamı Geç