Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekinöz veda etti

Et ve Süt Kurumu Yozgat Kombine Müdürü Mehmet Tekinöz, Yozgat’ta 6,5 yıldır çalıştığını hatırlatarak, hayatının ikinci döneminde Yozgat’a geldiğini söyledi.

Et ve Süt Kurumu Yozgat Kombine Müdürü Mehmet Tekinöz, Yozgat’ta

Tekinöz, Yozgat’ın kendi memleketi gibi gördüğünü belirtti.
İlk kez gurbeti Yozgat’ta yaşadığını aktaran Mehmet Tekinöz, “Yurt içi ve yurt dışı seyahatlerim sonrasında Yozgat’a dönünce memleketime dönüyormuş gibi hissediyorum” dedi.
Et ve Süt kurumunun özelleştirmeden sonra ilk aldığı kombinenin Yozgat olduğunu hatırlatan Mehmet Tekinöz, “81 vilayet içerisinde ilk kombine tesisi Yozgat’a açıldı. Buradaki tesis 60 milyon liralık bir tesis. Ben kuruluş aşamasında geldim buraya. Tabiri caizse harcında emeğimiz var, devletin de parası var. Yozgat siyasetinin de gayreti var. 115 tane personel ile çalışıyor. Bunların da yüzde 98’i Yozgatlı. 6,5 yıl boyuncu kuruma alacağımızı ve satacağımızı Yozgat’ta varsa Yozgat’tan aldık ama yoksa mecburen dışarıdan temin ettik.
Bizim kurumlara et satışımız var. Prensip olarak bizden karkas et (bütün) alırlarsa veririz. Biz kurumlara işlenmiş olarak et vermeye başladık. Üç kilo da olsa, beş kilo da olsa alsın dedik. Biz bu kadar yapabildik. Devlet hizmetinde devamlılık esas. Bundan sonra gelecek olan arkadaşlarımız daha iyi noktalara getirir. Sütün bacası tütmeye başlar. Camimizde ezan okunmaya başlar. Belediye’den arsa tahsisi uzun sürdü biraz. Kırşehir’den bir tane besicinin 250 bin lira gibi bir desteği oldu. 6,5 yılda Yozgat çok değişti. İnşallah süt fabrikası da açılınca Yozgat daha da ileri noktada olur” dedi.

Reklamı Geç