""

Temsilcimiz farklı kazandı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:02

Temsilcimiz farklı kazandı

Hentbol Kadınlar Birinci Ligi’nde mücadele eden lige deplasmanda Pazarspor yenilgisiyle başlayan Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı ligin ikinci haftasında kendi sahasında ağırladığı Artvin 7 Martspor’u 34-16 mağlup etti.

Temsilcimiz farklı kazandı
Son Güncelleme :

17 Ekim 2021 - 16:39

Maç sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı teknik direktörü Enis Atmaca; kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “ Kendi evimizde ilk maçımızdı lig bizim için aslında bugün başladı geçen hafta aksaklıklardan dolayı bir mağlubiyetimiz oldu ama bugün ligi biz başlattık ve galibiyetle başladık kendi evimizde kendi seyircimizin önünde güzel bir galibiyetle taçlandırdık. Her şeyden önemlisi bugün gördüm tribünlerin doluluğu bizi çok duygulandırdı bizi aşırı motive etti bu motivede sonuç olarak sahaya yansıdı gelen emek veren sahada bizleri izleyen destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Spor bu şekilde güzelleşiyor desteklerle daha iyi daha yukarılara gideceğimize inanıyorum biz Yozgat’a en güzel şekilde temsil etmeye adayız tabi bu desteklerle daha da güzel şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz bu yıl şimdilik Play Off önümüzde Play Off müsabakaları oynanacak ligin sonunda şimdilik hedefimiz Play Off belirledik tabi Play Off’dan sonra da kesinlikle süper lig. Yeni oyuncularımız takıma alışmış durumda ilk hafta bir uyum problemi yaşadık ama en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorduk onu da atlattık şimdi şuanda iki tane takviyemizle kulübümüz daha güzel bir şekil aldı daha da başarılı olacağız inşallah” diye konuştu.
Müsabaka sonunda Vali Ziya Polat ve Eşi Pınar Filiz Polat takımların soyunma odalarına giderek, her iki takım oyuncularını ve teknik ekibini tebrik etti. / Alparslan DEMİR

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19