""

TESKOMB’tan Bir Buçuk Milyon esnafa “15 Temmuz Afişi” « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:41

TESKOMB’tan Bir Buçuk Milyon esnafa “15 Temmuz Afişi”

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkezi Birliği (TESKOMB) Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, TESKOMB’a bağlı Bin 500 kooperatif aracılığıyla1,5 milyon esnafa ‘15 Temmuz Milli İradenin Zaferi’ adlı afiş dağıtımını gerçekleştirdi.

TESKOMB’tan Bir Buçuk Milyon  esnafa “15 Temmuz Afişi”
Son Güncelleme :

13 Temmuz 2017 - 7:00

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkezi Birliği (TESKOMB) tarafından Türkiye genelinde esnaflara dağıtılması için TESKOMB’a bağlı bin 500 kooperatif aracılığıyla1,5 milyon ‘15 Temmuz Milli İradenin Zaferi’ adlı afişesnafların dükkânlarını süslemeye başladı. Türkiye’nin dört bir yanında esnafların iş yeri camlarına asılan afişler Yozgat’ta da asılmaya başladı. Ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da esnaflar, TESKOMB’un bu özel çalışmasıyla 15 Temmuz Milli İradenin zaferidir farkındalığı oluşturdu. TESKOMB tarafından hazırlanan 1.5 milyon ‘15 Temmuz Milli İradenin zaferidir’ adlı afişler, Yozgat’ta Bozok Esnaf ve Sanatkârları Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından dağıtılmaya başladı.
ESNAFIMIZ MİLLİ
İRADENİN YANINDA
Milletvekili ve TESKOMB Başkanı Abdulkadir Akgül, 15 Temmuz’da canları pahasına vatanını savunan aziz şehitleri rahmetle minnetle andıklarını ve gazilere bir kez da şifa dileklerinde bulunduklarını belirten Akgül, “15 Temmuz Milli İradenin zaferidir’ yazılı afişte ‘Alın terimizdir vatan toprağını sulayan, bileğimizin gücüdür bayrağımızı dalgalandıran, sinemizdir bombalara kurşunlara siper olan, inancımızdır Esnaf ve Sanatkarımızı ayakta tutan.
Bizler TESKOMB olarak hamuru ahlak ve erdem ile yoğurulan ahilik geleneğinden geliyoruz. Millet, Bayrak, Vatan ve devlet müdafaasında bizlerde varız. 15 Temmuz destanını yazan kahraman şehit ve gazilerimizi minnet ile anıyoruz.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.