AK Parti Meclis Grup Başkanı Tinel, gazetemize yaptığı açıklamada; gerginliklerin büyütülmemesi gerektiğini vurgulayarak, yaşanan tartışmaların şehre duyulan sorumluluğun bir sonucu olduğunu belirtti.
Tinel, “Dün yaşanan tartışmalar, hepimizin bu şehre duyduğu sorumluluk gereği ortaya çıkmıştır. Farklı görüşler elbette olacaktır; ancak biz mecliste birbirimizi kırmak için bulunmuyoruz. Hepimiz Yozgat’a hizmet etmek için buradayız. Fikir ayrılıkları doğaldır ama üslubumuz her zaman saygı çerçevesinde olmalıdır.”
“DOĞRU ÇALIŞMALARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Muhalefet grubu olarak, şehre katkı sunacak her çalışmaya destek vereceklerini belirten Tinel, “Bu şehir hepimizin. Biz muhalefet grubu olarak yapılacak her doğru çalışmanın yanında olmaya ve katkı sağlamaya devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Yozgat’ımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.
/ Nazife EKİCİ
Tinel: “Hepimiz bu şehre hizmet için buradayız”
AK Parti Belediye Meclis Grup Başkanı Nuri Tinel, dün belediye meclis toplantısında yaşanan tartışmalara ilişkin, meclisteki tüm üyelerin ortak amacının Yozgat’a hizmet olduğunu belirterek, “Hepimiz bu şehre hizmet için buradayız.”dedi.
