Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Topal’dan Genç Hentbolculara moral ziyareti

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kız hentbol takımı, yeni sezona yoğun antrenmanlarla hazırlanıyor. İl Müdürü Arif Topal, sporcuları ziyaret ederek moral verdi ve yeni formalarını takdim etti.

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren

Takımı antrenman sırasında ziyaret eden İl Müdürü Arif Topal, genç sporculara yeni formalarını teslim etti. Sporcuların mutluluğu yüzlerine yansırken, günün anısına hep birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
“SPOR DİSİPLİN VE BİRLİK DEMEKTİR”
Genç sporcularla yakından ilgilenen Topal, yaptığı konuşmada sporun önemine dikkat çekti. Topal,
“Spor, disiplinin, birlik ve beraberliğin en güzel göstergesidir. Sizlerin bu azmi ve gayreti gelecekte önemli başarıların habercisi. Hepinize yeni sezonda üstün başarılar diliyorum.”dedi.
GELECEK VAAT EDEN TAKIM
Yoğun antrenman temposuyla hazırlıklarını sürdüren kız hentbol takımı, yeni sezonda elde edeceği başarılarla Yozgat’ı en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.
/ Cemil MERMERTAŞ

Reklamı Geç